Over Stage Instituut

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Veel mensen volgen een opleiding om hun kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Anderen volgen een opleiding omdat ze een overstap willen maken naar een andere functie of zelfs een volledig ander vakgebied. Net als reguliere studenten moeten zij tijdens hun opleiding stage lopen. In sommige gevallen kan dit op de eigen werkplek, maar veel studenten moeten op zoek naar een geschikte stageplek.

Het Stage Instituut bemiddelt exclusief voor studenten op MBO- en HBO-niveau van NCOI Opleidingen, Markus Verbeek Praehep, Pro Education, Scheidegger Opleidingen, ISBW, Computrain, Schoevers, SRM, NIBE SVV of NTI.

Op onze website worden vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld: studenten kunnen zich inschrijven of actief zoeken in onze database en bedrijven kunnen hun vacatures plaatsen. Het Stage Instituut bemiddelt en adviseert beide partijen. Ook heeft het Stage Instituut tijdens de stageperiode contact met het bedrijf/instelling en met de student om te zien hoe het met hem of haar gaat.

Meer informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur ons een e-mail naar info@stageinstituut.nl of neem telefonisch contact op via 035 – 7 506 127
Vragen?

Wil je meer weten over het zoeken naar een stageplaats of het aanmelden als stagebedrijf? Je kunt ons telefonisch bereiken of stuur een e-mail met daarin je vraag.

Je ontvangt binnen twee dagen een reactie van één van onze medewerkers.

info@stageinstituut.nl

035 – 7 506 127